Cine sunt eu?

Eu sunt Andrei, un simplu băiat de 23 de ani, pasionat de mic de tot ce tine de calculatoare, care tinde spre dezvoltare personală constantă și bineînțeles, la o viață mult mai bună. Nu provin dintr-o familie de milionari (nici pe departe) sau cine știe ce oameni cu o influență notorie în societate.

Tot ce vedeți până acum e făcut de un singur om (adică site, logo-uri, poze, clipuri editate și postate, servicii prestate, răspuns la mesaje, comentarii și la mail-uri și lista poate continua) #onemanshow

Cum ai ajuns faci ceea ce faci acum?

Ianuarie 2021, eram student la UTCN în anul II la Autovehicule Rutiere (cea mai proastă decizie din viața mea) pe vremea aceea în online, iar ca să fac niște bănuți de buzunar, m-am angajat la un magazin de stickere în localitatea în care locuiam până în iulie 2023. (Petrești, jud. Alba)

Am lucrat timp de o lună, iar apoi am plecat de acolo.

Stăteam și mă gândeam ce pot să fac cu viața mea și la ce mi-ar plăcea să fac mai departe și am zis: "Mie-mi plac calculatoarele, ce ar fi dacă începe să fac ceva în acest domeniu?"

Din banii de salariu am cumpărat ustensile, pastă termo, o suflantă și ce am mai avut nevoie pentru servisarea unui PC și am început. Am dat start cu o pagina de TikTok, ulterior și pe Instagram, fără o cameră performantă sau un telefon de top, fără un PC prea bun, fără știu filmez, fac poze, să editez, pun muzică de fundal, fac descrieri etc.

In anul 2022 am avut curajul suprem să mă las de facultate -mi pot urma visele și până acum lucrurile au decurs doar în direcția dorită. (nu avea cum altcumva)

Și acum ce urmează?

Acum dețin magazin online propriu, cu produse & servicii IT, pentru mereu mi-a plăcut am ceva al meu și știu tot ce fac și spun, atât pentru mine cât și pentru alții, e de ajutor și va lăsa un impact pozitiv

Sper ca produsele și serviciile mele fie la așteptările tuturor, chiar dacă suntem oameni și uneori, fie vrem, fie nu, mai greșim, important fiind să înveți ceva din fiecare întâmplare.

Solutionarea Alternativa a LitigiilorSolutionarea Online a Litigiilor