Cu toții avem câte un joc preferat.

În cazul meu a fost CS:GO, dar cu toții știm că acesta a fost înlocuit forțat de CS2. La momentul de față, CS2 nu este la fel de bun ca și CS:GO (mai sunt multe de lucrat ca să fie totul în regulă). Din fericire încă se mai poate juca CS:GO (online, pe servere comunitare) așacă m-am decis să-mi creez propriul server de CS, în care încă să ne jucăm și ne bucurăm de jocul nostru preferat.

128 Tickrate.

Un server cu tickrate 128 se actualizează de două ori mai rapid decât unul cu tickrate 64, oferind o experiență mai precisă și mai fluentă.

Comunitate.

Cu ajutorul rețelelor de socializare, am reușit să formez o comunitate de playeri activă cu care te poți bucura împreună de serverul de CS:GO!

Update-uri constante.

Încercăm pe cât posibil să facem un server cât mai plăcut pentru fiecare jucător, așa că împreună cu echipa de development facem update-uri și optimizări cât mai dese.

Skin-uri pentru toti.

Customizează-ți lucrurile în stilul tău. Pe server sunt disponibile comenzile !ws !knife !gloves !agents.

Vrei să te alături?

Intră pe CS:GO, apasă pe tasta "~" că să pornești consola, iar mai apoi scrie "connect go.ndr-pc.ro" sau poți să introduci IP-ul serverului, care este 193.84.64.51:27015